Chat

Chat-neuvonta on siirtynyt Lindorff24-verkkopalveluun. Tavoitat asiakasneuvojamme palvelusta arkisin klo 8-17.

Siirry Lindorff24-palveluun

Kannattaa katsoa, löytyisikö kysymykseesi vastaus kattavasta FAQ-osiostamme.

Ota yhteyttä Lindorffiin
Lindorff24.fi

Verkkopalvelussa voit maksaa perintälaskun, siirtää eräpäivää, tehdä joustavasti maksusuunnitelman tai kysyä apua chat-neuvojalta. Siirry Lindorff24-palveluun.

Jos tarvitset tiedon kaikista Lindorffin hoidossa olevista veloistasi kirjallisesti, voit tilata saldotodistuksen.

Puhelin

Soita meiltä saamassasi kirjeessä ilmoitettuun palvelunumeroon tai asiakaspalveluumme 02 2700 300.

Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–15. Poikkeavat palveluajat löydät Lindorffin kotisivuilta. Puhelun ja jonotuksen hinta on normaali puhelinmaksu liittymästäsi riippuen.

Ostoksia Lindorffin laskulla tai erämaksulla?

Jos olet tehnyt ostoksia Lindorffin tarjoamalla lasku- ja erämaksutavalla, autamme sinua palvelunumerossa 02 2700 550. Voit asioida myös Bill-verkkopalvelussa.

EI MERKINTÄÄ LUOTTOREKISTERIIN

Maksumuistutuksen tai maksuvaatimusten saamisesta EI seuraa merkintöjä luottotietoihin, paitsi jos kyse on maksamattomista luottokortti- tai osamaksuista. Lue lisää luottokortti- ja osamaksuista FAQ-osiossa.

MERKINTÄ LUOTTOREKISTERIIN

Maksuhäiriömerkintä seuraa maksamattomasta laskusta,

Maksuhäiriömerkintä säilyy sen asteesta riippuen kahdesta neljään vuotta. Luottotietorekisteriä pitävät Suomessa Suomen Asiakastieto Oy sekä Bisnode Finland Oy. Luottotietoyhtiöt ilmoittavat ensimmäisestä maksuhäiriömerkinnästä lähettämällä ns. ensirekisteröinti-ilmoituksen. Lue maksuhäiriömerkinnästä lisää FAQ-osiossa.

VARATTOMUUSMERKINTÄ LUOTTOTIETOREKISTERIIN

Jos ulosottoperinnässä ei löydy ulosmittauskelpoista tuloa eikä omaisuutta, ulosottomies toteaa velallisen varattomaksi ja palauttaa ulosottoasian velkojalle (varattomuuseste). Varattomuudesta seuraa maksuhäiriömerkintä luottotietorekisteriin. Velkoja voi jatkaa velan vapaaehtoista perintää maksuvaatimuskirjeillä ja lähettää velan myöhemmin uudelleen ulosottoon. Lue lisää varattomuusmerkinnästä FAQ-osiossa.