Mikä on Lindorff?

Vaikeat asiat helpoksi

Lindorff on asiakas- ja luottosuhteisiin keskittyvien palvelujen tuottaja Suomessa. Huolehdimme yritysten ja yhteisöjen palvelukumppanina luotonhallintaan liittyvistä toiminnoista. Palvelumme alentavat laskutukseen ja luotonantoon liittyviä kustannuksia, ja mahdollistavat siten luottoon perustuvan yhteiskunnan toimintoja.

Informaatiopalveluillamme autamme myyjää ja ostajaa löytämään toisensa ja arvioimaan osapuolten luotettavuutta.

Laskutuspalveluissamme pidämme myyjän puolesta kirjaa siitä, kenelle tuote tai palvelu on toimitettu. Laskulla kerromme ostajalle, miten hänen tulisi korvata saamansa tuote tai palvelu.

Perintäpalveluissamme muistutamme myyjän puolesta ostajaa hänen velvollisuuksistaan ja kerromme laiminlyöntien seuraamuksista helposti ymmärrettävällä tavalla.

Olemme erikoistuneet maksutilanteiden ratkaisemiseen. Tavoitteenamme on auttaa maksuasiat kuntoon ennen oikeudellisia toimenpiteitä ja mahdollista ulosottoa. Tuemme maksuvaikeuksiin joutuneen paluuta luottoyhteiskunnan jäseneksi maksujärjestelyin ja äärimmäisissä tilanteissa velkasovinnoin.

Apunamme ovat asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu sekä monet yhteydenoton muodot. Meihin kannattaa ottaa yhteyttä, sillä ongelmiin löytyy useimmiten ratkaisu. Toimimme asiakkaitamme ja muita sidosryhmiä kunnioittaen, sekä lain että hyvän perintätavan mukaisesti.

Mitä on perintätoimi?

Perinnällä tarkoitetaan kaikkia toimia, joiden tarkoituksena on saada velallinen maksamaan erääntynyt velka eli velkojan saatava. Yritykset ja julkisyhteisöt ovat yleensä siirtäneet laskujensa perinnän perintäpalveluja tuottavalle yritykselle – esimerkiksi Lindorffille.

Meidän ja muiden perintäpalveluja tuottavien yritysten tarkoituksena on auttaa ihmisiä tyydyttämään tarpeitaan luottoon perustuvilla markkinoilla. Luotolla ostaminen tuo joustoa hankintoihin ja merkitsee mahdollisuutta toteuttaa pieniä tai suurempia unelmia. Tämä edellyttää luotonantajalta luottamusta siihen, että asiakas pystyy ja haluaa maksaa jo saamansa tuotteen tai palvelun sovitulla tavalla.

Perintäpalveluilla varmistetaan, että ongelmatilanteissa yrityksillä ja yhteisöillä on keinoja saataviensa saamiseksi, myös ilman oikeudellisia menettelyjä.

Perintätoimen olemassaolo varmistaa myös sen, että yhteisiä pelisääntöjä noudatetaan ja kukin vastaa omista sitoumuksistaan. Ajattelepa vaikkapa TV-lupaa: jos yksi ei maksa, muut maksavat enemmän. Samalla tavalla muiden laiminlyömät maksut heijastuvat tuotteen tai palvelun hintaan, ja jäävät niiden kontolle, jotka hoitavat velkansa sovitusti.

Perintätoimi on siis paljon muutakin kuin maksujen perimistä, ja sille on tärkeä ja olennainen paikkansa yhteiskunnassa.

Ota meihin yhteyttä

Lindorff Verkkopalvelu

Lindorff Verkkopalvelussa voit tarkistaa velkatilanteesi, maksaa saatavan, siirtää eräpäivää tai tehdä maksusuunnitelman pankkitunnuksillasi. Siirry Lindorff Verkkopalveluun.

Mikäli tarvitset tiedon kaikista Lindorffin hoidossa olevista veloistasi kirjallisesti, voit tilata saldotodistuksen.

Puhelin

Soita meiltä saamassasi kirjeessä ilmoitettuun asiakaspalvelunumeroon tai asiakaspalveluumme 02 2700 300.

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 10–15. Puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuheluhinta.

Chat

Chatissamme voit olla reaaliaikaisessa yhteydessä asiakasneuvojiimme perintään, maksuihin ja maksusuunnitelmiin liittyvissä asioissa. Chat-palvelumme on avoinna arkisin klo 8-17. Siirry Chatiin.